catel

100 lei, taxă lunară pe câine. Sistemul pus la punct de o asociație de locatari

in Evenimente/Stiri online de

Locatarii unui bloc din Arad s-au trezit peste noapte că pe lângă costurile de întreținere trebuie să mai achite și suma de 100 de lei, lunar pentru că dețin animal de companie.

Decizia aplicării taxei pe câine a fost luată în cadrul asociației de locatari, pentru că doar așa, spun ei, proprietarii animalelor se responsabilizează să curețe murdăria și să aibe grijă ca patrupedele să nu mai deranjeze ceilalți locatari. „Sunt multe persoane tinere care lucrează de noapte, nu se pot odihni. Să nu vă spun ce am găsit în lift! Nu am nimic împotriva cu cei care vor să aibă câini în apartament, dar îți asumi dacă câinele face ceva în lift, aduni după el, nu lași acolo ca să calce lumea și mizeria din fața blocului și atunci ei se plâng că plătesc taxa.„, a declarat o locatară.

În schimb, cei afectați spun că aplicarea taxei este un abuz și vor să acționeze în instanță asociația de locatari. „Nu am deloc o părere bună pentru aceasta taxă de o sută de lei pe lună de animal, păi și așa sunt taxe, cu cip, cu carnet, cu toate alea, acum și asta în plus, ce-i asta?„, a sus un vecin.

Dorina Lupșe, reprezentant al Uniunii Locale a Asociațiilor Locative, Arad a explicat că decizia de aplicare a taxei de 100 de lei, lunar, pentru fiecare animal s-a votat în adunarea generală ”pentru a descuraja ca locatarii cu animale de companie în continuare să mai facă mizerie pe părțile comune.”

sursă: stirileprotv.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web