1000 de dolari pentru o aplicație care NU FACE NIMIC

in Evenimente/Extern/Informatica/Stiri online

Dezvoltatorul Armin Heinrich a scos pe piață prin intermediul App Store o aplicație excesiv de scumpă numită ”I am Rich” și care a costat 999,99 dolari. Opt oameni au cumpărat aplicația, care nu făcea nimic după cum și inventatorul ei specifică.„Iconița roșie de pe iPhone-ul sau iPod-ul tău îți va aduce aminte mereu ție și celor cărora le arăți că îți permiți aplicația. Este o lucrare artistică fără nicio funcție ascunsă. După ce o cumperi, o mantra secretă va apărea. Te poate ajuta să rămâi bogat, sănătos și plin de succes”.

Astfel, prin imaginea unui rubin, care era de fapt tot programul, Heinrich face referire la beneficiile ”mantra” ale aplicației, care actuează la nivel psihologic. Mantra se referă la un tip de meditație care se realizează prin repetarea unei silabe, a unui cuvânt sau a unei propoziții pentru a atinge pacea interioară și pentru a alunga gândurile negative. În cazul de față: ”Sunt bogat!”.

Inedita aplicație a fost listată câteva ore, suficiente pentru a-i aduce inventatorul câteva mii de dolari profit, după care Apple a decis să o scoată de la vânzare. În ciuda plângerilor, Armin Heinrich nu a putut fi tras la răspundere pentru că din punct de vedere legal, acesta nu a încălcat nicio lege.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.