13 fotografii emotionante cu caini inainte si dupa adoptia lor. Bucuria celei de-a doua sanse

in Diverse/Stiri online

Adoptarea unui animal ne poate schimba viata, dar o schimba in special pe a lor. Inchisi in custi sau in tarcuri timp de mai multe saptamani, luni, ba chiar ani, cainii pot avea tendinta sa devina deprimati datorita izolarii, a spatiului inchis in care traiesc si, mai ales, datorita lipsei de afectiune.

Dar o data ce gasesc o familie care va sti sa ii iubeasca, sa le ofere mult dorita afectiune, ei se schimba complet. Dovada in imaginile de mai jos, care, cu siguranta, va vor atinge sufletul.

23457891011121314phpO92osB

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.