cocaina

2.300 de kilograme de cocaină găsite în Portul Constanța

in Evenimente/Stiri online de

Peste 2 tone de cocaină au fost găsite în Portul Constanța, ascunse în cotainerele unui vas care venea din America de Sus. Captura este una record la nivelul României.

Drogurile, de puritate 60%, se aflau în pachete de nu mai mult de 2 kilograme fiecare și erau ascunse în containerele unui vas ce venea din America Latină. Descoperirea a fost făcută în urma unei anchete a procurorilor DIICOT, care vizează una dintre cele mai mari reţele de trafic de droguri la nivel mondial.

Cele peste 2 tone de cocaină valorează câteva zeci de milioane de euro pe piața neagră și constituie cea mai mare captură efectuată până acum la nivelul țării noastre. Ancheta în acest caz se află în curs de desfășurare.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web