Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

30 de kilograme de cannabis găsite într-un apartament din Bucureşti!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Polițiștii din Bucureşti și procurorii D.I.I.C.O.T. au găsit, în urma unei percheziţii, aproape 30 kg. de cannabis, peste 5.000 de lei și sisteme de întreținere, preparare și ambalare a produselor cannabice, o persoană bănuită de operațiuni ilegale cu droguri de risc. Un bărbat a fost reținut.

   Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti și procurorii DIICOT au efectuat o percheziție domiciliară într-un apartament din municipiul București, la locuința unui bărbat de 27 de ani, bănuit că ar fi produs și distribuit cannabis în capitală, infomrează un comunicat al Poliţţiei Române.

   În urma percheziției, au fost indisponibilizate aproximativ 30 de kilograme de cannabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum și o cultură indoor care conținea 16 plante cannabis și 23 de grame de rezină de cannabis. S-au mai găsit sisteme complete de întreținere a culturii de cannabis ca instalații de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare și de încălzire și sisteme complete de preparare și ambalare a produselor cannabice (vidare, presare, uscare, etc). Au mai fost ridicați 5.100 de lei, susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum și telefoane mobile și cartele.

   Cel în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpãrarea sau deţinerea drogurilor de risc, fãrã drept. (foto: Poliţia Română)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate