4 greșeli vestimentare prin care faci o impresie proastă

in Articole

Oricât am vrea să credem contrariul, prima impresie este foarte importantă și îți poate închide sau deschide multe uși. Vezi 4 greșeli vestimentare pe care să le eviți, pentru a lăsa o primă impresie bună.

femeie-cu-ochelari-la-ochi-680x420

Porți haine nepotrivite siluetei tale

Personalitatea este foarte importantă, dar la prima vedere, oamenii se uită la aspectul tău exterior. Dacă hainele tale par prea mari sau prea mici, s-ar putea să se uite la tine cu ochi critici și să îți dea o bilă neagră. O astfel de ținută lasă impresia că nu îți pasă foarte tare de felul în care ești percepută, iar la un interviu de angajare, de exemplu, o astfel de atitudine nu te ajută. Poartă haine care ți se potrivesc și te vei simți foarte bine.

Nu ești atentă la detalii

Dacă vrei să fii luată în serios, încearcă să porți ținute care să nu atragă atenția. La o întâlnire importantă, în care vrei să fii ascultată, evită să porți cercei prea mari sau coliere statement, pentru că toată lumea se va uita la accesorii și nu va fi atentă la ce vrei să spui.

Porți ținute exagerate!

Când urmează să cunoști pe cineva, încearcă să nu îți asumi prea multe riscuri vestimentare. Ținutele simple sunt sigure și nu vor da impresia că te-ai chinuit prea mult înainte să ieși din casă.

Nu ești atentă la materiale!

Materialele sunt foarte importante! Dacă par ieftine, atunci și ținuta va fi lipsită de farmec și va părea neterminată. Nu trebuie să investești în haine de firmă, ci doar să alegi materiale cât mai naturale.

Sursa: Unica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.