tigan-saritor

9 ROMI imigranti ilegali, din România FUG dintr-un camion în Marea Britanie.

in Articole de
Modul INCREDIBIL în care 9 ROMI din România FUG dintr-un camion în Marea Britanie. Imaginile care I-AU UIMIT pe britanici!

Poliția britanică a reținut nouă bărbați suspectați de a fi imigranți ilegali. Bărbații fuseseră observați în Bourton-on-the-Water, Gloucestershire sărind dintr-un camion înmatriculat în România și luând-o la fugă, în disperare. Totul s-a petrecut sub privirile nedumerite ale localnicilor, care au alertat autoritățile.

Ulterior, toți cei 9 romi, inclusiv șoferul, au fost reținuți, în urma operațiunii de urmărire, care a implicat și un elicopter.

Ei se află, în prezent, în custodia poliției și urmează să fie transferați Oficiului de Imigrație.

tigan saritortigan

Foto: telegraph.co.uk

Sursa: newsar.ro

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web