a-ajuns-de-urgenta-la-spital-cu-dureri-cumplite-380987

A ajuns la spital cu dureri cumplite de abdomen! I-au deschis abdomenul și au făcut o descoperire șocantă. Era viu și avea dinți

in Curiozitati de

Un adolescent din India a ajuns la spital cu dureri groaznice de burtă. Băiatul de 18 ani acuza stări de vomă și pierduse mult în greutate. El a fost supus mai multor teste, iar medicii au fost șocați de ceea ce au descoperit în abdomenul său.

Doctorii l-au operat pe băiat și au scos din abdomenul său un făt parazit viu care cântărea nu mai puțin de 2,5 kilograme. Organismul parazit avea „păr, dinți” și se „hrănea” cu sângele adolescentului, arată The Independent.

În medicină, acest caz poartă denumirea de „fetus în fetus”. Doi gemeni nu apucă să se separe complet atunci când se afla în stadiul de zigoți și sunt uniți într-o anumită zonă a corpului. În general, unul dintre gemeni crește normal și sănătos, în timp ce al doilea degenerează, rămânând în interiorul fratelui sănătos.

Numai 100 de cazuri de acest fel au fost descoperite de medici la nivel mondial.

Citeste mai mult aici

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.