61426268

A alertat Poliția crezând că i-a fost furată masina! Ce s-a intamplat dupa demararea cercetarilor

in Articole de

O femeie din județul Covasna, care a uitat unde și-a parcat mașina și a alertat Poliția crezând că i-a fost furată, a fost amendată cu o sută de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie de 40 de ani cu privire la faptul că, în perioada 16-18 mai a.c, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.

Polițiștii au demarat cercetările pentru găsirea mașinii și identificarea autorilor, dar la scurt timp au fost anunțați de către femeia în cauză că, în urma discuțiilor purtate cu familia, și-a amintit că a parcat autoturismul pe o stradă din oraș, a intrat într-un magazin, după care s-a deplasat pe jos până la domiciliu.

Autoturismul a fost găsit în locul indicat, fără a prezenta urme de forțare. Pentru alarmarea fără motiv întemeiat a Poliției, femeia a fost amendată contravențional cu 100 de lei, conform Legii 61/1991, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.