Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A apărut o nouă metodă de înșelăciune! Dacă ești contactat, anunță poliția imediat

in Stiri online

Polițiștii informează utilizatorii de Internet despre depistarea unei noi metode de exploatare sexuală pe internet care este comisă atât asupra minorilor cât şi asupra persoanelor mature.

Infractorii crează profile false ale companiilor de modeling şi propun angajarea ca model pentru a prezenta diverse produse cosmetice, vestimentaţie sau reviste, scrie Adevărul.

Astfel, tot mai mulţi oameni, inclusiv minori, cad în plasele aşa-numiţilor agenţi ai companiilor de modeling. Ulterior, în cazul acceptării propunerii este organizat un „casting” pentru a deveni model divizat pe etape, solicitând de la victimă câteva poze personale (iniţial decente).

La următoarea etapă, aceştia îi comunică că a fost acceptată, dar mai este necesar să expedieze și câteva poze mai „îndrăznețe”. După ce obţin imaginile intime, indivizii șantajează victimele cu ele.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate