A „citit” mii de picioare si acum ne invita sa ne soatem ciorapii si sa ne verificam caracterul.

in Diverse

Sheehan a „citit” mii de picioare de vreo zece ani incoace si ne invita sa ne soatem ciorapii si sa ne verificam caracterul.

14309935907c641476

Degetul mare. Daca este cu mult mai mare decat celelalte degete, persoana este desteapta si are gandire creativa. Mintea ei e plina de idei care mai de care mai iesite din comun si gaseste cele mai ingenioase solutii la probleme ce altora le par de nerezolvat

Partea mai putin buna este ca o asemenea persoana poate avea probleme de concentrare si, uneori, poate igora unele proiecte importante. Degetul mare mai scurt decat celelalte apartine persoanelor care pot rezolva cat mai multe treburi in cel mai scut timp sau chiar deodata. Aceste persoane obisnuiesc sa isi foloseasca si sarmul pentru a-i convinge pe altii sa le urmeze ideile.

Degetul al doilea. Cu cat este mai lung, cu atat mai multe calitati de conducator are posesorul lui. Persoanele cu astfel de degete sunt dinamice, pline de resurse, dar, in acelasi timp, tind sa le impuna celorlalti sa faca lucrurile exact dupa „reteta” lor, pe principiul „asa cum vreau eu sau deloc”… ceea ce deranjeaza de cele mai multe ori.

In India, unele mame de baieti nu isi lasa fiii sa se insoare cu o fata cu degetul al doilea de la picior mai lung decat celelalte, pentru a nu-i canta „gaina” in casa.

Degetul mijlociu. Chinezii il asociaza cu energia, actiunea si vointa. Daca este mai lung in comparatie cu celelalte, persoana respectiva este incredibil de energica si plina de resurse, foarte eficienta in special la serviciu. Cu cat degetul al treilea este mai lung, cu atat posesorul lui este mai determinat sa reuseasca in cariera. Este un perfectionist si acumuleaza mult prin energia si ambitia sa.

Pe de alta parte, poate manifesta si tendinta de a se lasa acaparat de munca, uitand de timpul liber, distractie, relaxare, dragoste si familie. Un deget mai scurt indica o persoana care se deda placerilor vietii. Ii place sa se relaxeze si nu se streseaza nici macar cand i se da un termen-limita. Este degetul persoanelor lenese si rasfatate.

Degetul al patrulea. Daca este lung si drept arata ca familia are o importanta cruciala pentru posesorul lui. Daca este curbat, indica nefericire in familie sau in casnicie, dar totodata si o persoana care stie sa asculte, sa ierte si sa aiba grija de ceilalti si chiar daca ei nu ii raspund la fel, ea tot nu poate ignora problemele lor.

Daca degetul al patrulea este mult indoit, sub forma de „gheara”, este semn ca sanatatea este afectata de problemele de familie. E timpul pentru relaxare si cazul de a-i lasa pe ceilalti sa se descurce pe cont propriu. Daca degetul al patrulea este mic, e semn ca persoana respectiva nu se concentreaza foarte mult pe viata de familie sau relatiile sociale, avand alte prioritati.

Degetul mic. Daca este foarte mic, disproportionat de mic comparativ cu celelalte, este semn de comportament infantil, cu mofturi si rautati de copil mic, fuga de orice responsabilitate si plictiseala de tip „Domnul Goe”, ce da imbolduri pentru noi rautati, amuzante, de altfel. Posesorul unor degete mici de acest fel este, de regula, un tip sociabil, caruia ii plac distractiile, poate fi si spiritual, si sarcastic, dar ale carui remarce rautacioase sau glume de acest gen in pot vari in bucluc.

stramosi

Degetele în scară
Aceste degete spun despre tine că ai origini egiptene.
Majoritatea oamenilor au acest tip de degete și se spune că acestea ar fi degete normale.

Degetele de același nivel
Dacă degetele tale sunt la fel de lungi, însemnă că ai degete romane.
Acestea sunt mai puțin comune decât primele.


Al doilea deget mai mare decât degetul mare

Înseamnă că ai degete grecești.
Acest tip de degete se regăsește la majoritatea sculpturilor ce au aceste origini și la 95% dintre statuile romano-latine.
Poate aveau grecii un secret genetic sau doar copiau ceea ce vedeau?

Se spune că este o anomalie genetică sau o mutație și nu o anomalie a structurii osoase.

Primul deget mai mare și următoarele mai mici
Dacă acest tip de degete sunt ale tale, înseamnă că ai degete germanice.

Degete sub formă de trepte
Poate că degetele tale sunt sub forma treptelor, unele mai mari, iar altele mai mici.
În cazul acesta se spune că ai avea origini celtice.

Sursa: jurnalul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*