Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A cumpărat o BIBLIE veche din anticariat. A încremenit: era scrisul ei…

in Curiozitati

Femeia de 75 de ani din California cumpărase o biblie la mâna a doua cu un singur motiv: vroia să descopere dacă traducerea diferea de cea pe care o avea acasă.

După ce a răsfoit Biblia cumpărată, Marion Shurtleff a descoperit o foaie de hârtie ascunsă între două Cărţi, Psalmi şi Proverbe. Au trecut două luni până când curiozitatea femeii a fost stârnită şi a scos hârtia îngălbenită din interiorul cărţii. Nu mică i-a fost uimirea atunci când a desfăcut foaia de hârtie şi a văzut scris numele său şi şi-a recunoscut scrisul.

De necrezut, hârtia uitată în Biblia cumpărată de femeie era un eseu pe care îl scrisese la 10 ani, atunci când locuia în Kentucky, la peste 3000 de km depărtare. Fusese scris pentru a câştiga o medalie de Cercetaşi şi spunea, în mare: „Fii bun cu animalele. Nu călca pe iarbă. Nu rupe florile”.

„Am început să tremur, am plâns, mi s-a făcut pielea de găină”, spune femeia de 75 de ani, citată de CBS.

„Cum a ajuns aici? Cred că e o legătură cu persoana care a păstrat-o. Cine ar păstra-o? Poate că mi-a fost trimisă cu un motiv”, spune Marion Shurtfleff, care acum a luat legătura cu librăria de unde a cumpărat Biblia, pentru a aflat cine e fostul proprietar. Sursa: Realitatea.net

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web