635727675793010057-car

A devenit celebra dupa ce a fost nevoita să nască în mașină în mașină. Sotul a filmat totul!

in Articole de

Lesia Pettijjohn a devenit in aceste zile cea mai celebra mămica, dupa ce a fost nevoita să nască în mașină în mașină.

635727675793010057-car

Dupa ce a observat ca se apropie momentul mult asteptat, ea împreuna cu soțul ei s-au urcat in mașina si au plecat degrabă către maternitatea unde trebuia sa nască, Bay Area Birth Center din TEXAS.

Traficul infernal i-a tinut pe loc câteva ore bune, iar femeia nu a mai avut încotro si a trebuit să nască în mașină, fără niciun ajutor medical, in timp ce sotul conducea masina si in acelasi timp o filma.

Acum imaginile fac înconjurul lumii iar fericita mămica a devenit peste noapte, fara sa vrea celebra. Cu siguranță întâmplarea va fi povestita si copilului atunci când va creste.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web