11205537_10153392656837266_4800174396340764457_n

A devenit tatal a 54 de copii in doar cateva luni. „Incerc sa nu fac asta de mai mult de doua ori pe zi”

in Articole de

Declan Rooney a decis sa sara in ajutorul femeilor care nu au langa ele un barbat pentru a devenit mame. Asa a devenit donator de sperma si… o masina de facut copii relateaza stirileprotv.ro

Barbatul de varsta a doua are 8 copii facuti cu patru femei diferit. Insa asta nu l-a oprit sa devina donator de sperma si sa faca posibila nasterea a peste 50 de copii.

El si-a creat si o aplicatie de mobil, prin care se promoveaza ca donator privat – o alternativa gratuita la clinicile specializate pe care multe femei il apreciaza, se pare.

Declan jura ca nu primeste bani de la femei si ca o face ca sa le ajute: „Nu mi-e rusine cu ceea ce fac. Am ajutat multe femei sa-si cladeasca familii.”

https://twitter.com/DailyMirror/status/673218029124120576/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Barbatul insista ca are totusi niste conditii: donatia se face fara contact sexual, femeile nu au voie sa fumeze in timpul sarcinii si trebuie sa isi permita sa creasca un copil.

Dupa ce a inceput sa-si promoveze „serviciile” in mediul online, Declan recunoaste ca a fost asaltat de femei. „Am o rata de succes foarte mare, peste 50%. Am avut odata 3 succese in doar 24 de ore, dar nu vreau sa transform asta intr-un obicei.”

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web