oameni grasi

A fi gras e o nesimţire?

in Diverse de

Mi se pare că a fi gras e o nesimţire faţă de întreaga rasă umană. De parcă s-a trezit unu’ într-o zi şi a zis „Sugi pula, omenire. Eu nu vreau să mai arăt ca un om, vreau să arăt ca o morsă rozalie, şi cu toate astea să fiu tratat în contiuare ca un om”. Ocupă spaţiu şi sunt transpiraţi şi dizgraţioşi. Nimic nu e mai scârbos decât grăsimea aia care îneacă toate formele, acoperă tot şi te face gelatinos aşa, ca un jeleu de carne. Cum să traieşti aşa? Cum să scârbeşti nervul ocular tuturor oamenilor normali din jur, doar că eşti tu prea nesimţit să fii om şi ai decis să fii gras? Nu mai bine te sinucizi?

Urăsc graşii care spun că ar vrea să slăbească şi nu pot. Sugi pula. Normal că poţi. E simplu. Te opreşti din mâcat. Sau, dacă vrei să o arzi sănătos, calculează cât mănânci pe zi, şi mânâncă exact aceleaşi lucruri, DAR JUMATE. Atât. Ăsta e tot secretul.

Urăsc graşii care vor să slăbească trişând. Care au impresia că există un aparat de masaj care face grăsimea să dispară.

Urăsc graşii care au impresia că-s drăguţi că-s durdulii. Tipii graşi care se cred joviali şi hazlii. Ştii ce-i hazliu? Că nu-ţi vezi pula! Şi cel mai tare urăsc grasele care nu-şi dau seama că singurul lucru sexy pe care ar putea să-l facă e să se sinucidă. Urăsc grasele care încearcă să se simtă bine în baruri. Care dansează, unduind din şunci, făcând valuri cu osânza. Terminaţi cu căcatul ăsta, că induceţi stare de vomă oamenilor normali. Marş în staul, la rumegat. Ocupaţi spaţiu aiurea.

sursa: http://futezatorii.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Diverse

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web