A fost găsit Cristi, personajul care face senzaţie pe internet.

in Articole

Celebrul „Cristi”, din înregistrarea video care face senzaţie pe internet în ultimele zile – „Bă, Cristi” – a fost găsit într-un sat din judeţul Mehedinţi, de reporterii Pro TV.

Cel mai probabil, proprietarul câinelui se numeşte Cristi, deoarece omul care apare în video-ul devenit celebru îl strigă neîncetat ca să îl salveze. Filmul a stârnit atât de mult amuzament încât utilizatorii au distribuit inclusiv parodii care nu l-au ocolit nici pe preşedintele Klaus Iohannis.

Cristi a fost găsit în Broşteni, judeţul Mehedinţi, doar că ţine la anonimatul său. Lumea în sat se distrează pe marginea poveştii care s-a derulat însă în urmă cu câţiva ani. „Cristi e în Italia acum, are un bar aici şi Gheorghe îl ajută la muncă, bagă lemne în sobă, cară cenuşă. Cristi are câini de rasă şi căţelul asta l-a apucat pe Gheorghe de picior, dar el fiind puţin ameţit nu se putea apară singur îl dezechilibra căţelul – da da”, spune un localnic.

Între timp, căţelul a murit. Gheorghe, personajul central, şi-a păstrat obiceiul, aşa că la vizita reporterilor dormea tun.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.