14434230755cf96b0e

A impresionat o lume întreagă! Iată cum arată fiica lui Michael Jackson la 17 ani!

in ShowBiz de

Copila care a impresionat o lume întreagă la trecerea în neființă a megastarului muzicii pop a devenit o adolescentă superbă, care atrage privirile tuturor bărbaților. 

14434230755cf96b0e

Venirea sa pe lume a fost un eveniment mondial. Fiica regretatului Michael Jackson a devenit peste noapte unul dintre cei mai mediatizați copii din istorie, iar odată cu trecerea în neființă a tatălui său, întreg mapamonul a văzut-o înlăcrimată la căpătâiul regelui muzicii pop.

paris jackson

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.