Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A început sezonul vitezomanilor! Opt şoferi prinşi cu peste 180 km/h!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţiştii din cadrul brigăzii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, în ultimele zile, opt șoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, pe autostrăzile A1, A2 și A3. Unul dintre aceștia conducea chiar cu viteza de 213 km/h, informează Poliţia Română.

   Aceștia au fost sancţionați contravenţional cu cîte 1.305 lei, iar permisul de conducere le-a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

  Astfel, sâmbătă, 25 martie, poliţiştii au depistat, pe Autostrada A1 București-Vâlcea, la kilometrul 66, un bărbat, de 40 de ani, din București, care conducea cu viteza de 213 km/h. Pe aceeaşi autostradă a fost prins un alt bărbat, de 32 de ani, din Dâmbovița, care,conducea cu 186 km/h. Tot pe Autostrada A1, dar în segmentul Deva-Nădlac, la kilometrul 550, un bărbat, de 49 de ani, din Arad, a fost surprins conducând cu viteza de 192 km/h.

   Pe Autostrada A3, între Turda şi Borș, au fost prinse trei persoane conducând cu viteţă ne-legală: un sibian de 52 de ani, care conducea cu 181 km/h, un bărbat, de 25 de ani, din Alba, care conducea cu 186 km/h şi o femeie, de 41 de ani, din Cluj, care a fost depistată de polițiștii rutieri, la kilometrul 30 al aceleiași autostrăzi, în timp ce conducea cu viteza de 185 km/h. Pe Autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 96, un bărbat, de 25 de ani, din Constanța, a fost surprins în timp ce conducea cu viteza de 183 km/h. Un alt sibian, de 43 de ani, a fost depistat de polițiștii rutieri, pe Autostrada A1 Vâlcea – Deva, la kilometrul 283, în timp ce conducea cu viteza de 183 km/h. (foto: pagina facebool Poliţia Română)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web