Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A murit Angela Ciochină!

in Evenimente

Colegă de generaţie cu Mihaela Runceanu, solista generaţiei de aur, Angela Ciochină s-a stins astăzi din viaţă. Artista a fost găsită decedată singură în apartamentul ei din Bucureşti.

Trupul fără viaţă a Angelei Ciochină este depusă acum la capela Cimitirului Bellu şi va fi înmormântată miercuri. Rudele fac apel la toţi colegii de generaţie să ajute familia să poată să o înmormânteze decent.

Solista Angela Ciochină avea doar 60 de ani, dar cariera muzicală i s-a curmat brusc, în 2009, din cauza bolii. A fost diagnosticată cu ciroză hepatică, găsită chiar şi în comă acum câţiva ani, înconjurată numai de sticle de alcool. În timp ce medicii s-au străduit să-i găsească leacul, cântăreaţa, care făcea ravagii cu vocea şi cu frumuseţea ei, în anii ‘80, compunea piese, în speranţa revenirii pe scenă.

În timp ce alte colege de breaslă, precum Angela Similea, Mirabela Dauer sau Corina Chiriac continuă să câştige bani frumoşi din concerte şi duc un trai decent, Angela Ciochină n-a avut parte de acelaşi noroc.

La sfârşitul anilor 80, Angela Ciochină s-a retras din lumea reflectoarelor şi s-a ocupat de lecţiile de canto.

Plină de optimism, Angela Ciochină nu şi-a pierdut speranţa că, într-o bună zi, va reveni în show-biz: ”Aş vrea să cânt în continuare, compun, sper să găsesc un moment în care să pot înregistra, într-un studio muzical. De Revelion m-au vizitat nişte prieteni care nu m-au uitat şi care îmi bat la uşă, în zile importante. Trăiesc mai mult din drepturile de autor, căci pensia e mică”, a dezvăluit Angela Ciochină presei.

Solista nu are moştenitori, dar nu a regretat. S-a măritat la 38 de ani, cu un om de radio, dar n-a stat cu acel bărbat decât câteva luni, pe motiv că nu aveau nimic în comun. Angela a povestit că s-au cunoscut prin telefon. Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni (judeţul Neamţ) şi este fată de preot. A lansat şlagărele “Odată cu cîntecul”, “Am vrut” şi “Salcâmul de pe strada mea”. În 2007, după decesul tatălui ei, Angela Ciochină a revenit în casa părintească.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate