poli 1

A renunțat la uniforma de polițist pentru Playboy și show-uri pentru adulți

in Evenimente/Extern/Stiri online de

O polițistă de succes din Escobedo, Mexic, care a fost premiată pentru performanța de a menține la cota zero jafurile din zona sa, a renunțat la cariera în slujba țării pentru a deveni vedetă Playboy și dansatoare în cluburile de noapte.
Nidia García Montoya s-a fotografiat topless în timpul serviciului și la puțin timp un bărbat, încă necunoscut, a contactat femeia pentru a o șantaja. Acesta dorea o relație amoroasă cu polițista în schimbul ținerii sub secret a fotografiilor obscene. Nidia, fiind căsătorită, a refuzat și astfel pozele cu ea au fost răspândite pe internet. Dincolo de surpriza de proporții pe care au avut-o familia, soțul și șefii femeii, aceasta a decis să întoarcă situația în favoarea ei. A renunțat la slujbă și a semnat un contract cu un club de noapte, unde spune ea că va câștiga mult mai mult din profesia de dansatoare.


”Nu îmi voi descoperi pieptul decât pentru o sumă consistentă”, a declarat Nidia pentru pentru expresocampeche.com. Nidia a fost contactată de revistele pentru adulți și curând va face un pictorial incendiar sub nickname-ul ”Polisexy”.
Fosta polițistă a devenit vedetă peste noapte și deja are un reprezentant care se ocupă de organizarea unui turneu erotic în Mexic, pentru promovarea acesteia.

sursa foto: expresocampeche.com

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web