Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A scris o carte erotică despre aventurile cu elevii săi pentru a stimula copiii să citească

in Curiozitati/Extern/Stiri online

Leonora Rustamova a publicat o carte cel puțin controversată. Acțiunea romanului erotic are loc într-o școală de elevi minori, cu toții îndrăgostiți de adulții care le erau profesori și protagoniști în diferite scene cu tentă sexuală. Numele personajelor s-a dovedit a fi real.

Leonora Rustamova în vârstă de 39 de ani, profesoară în cadrul Calder High School, Marea Britanie, a ales o metodă de a convinge elevii să citească, cel puțin ciudată. Femeia a expus în cartea sa fanteziile sexuale ale elevilor săi și de asemeni, fanteziile profesorilor cu tinerii discipoli. „Nu este bazată pe fapte real, pur și simplu se bazează pe tipul de probleme cu care se confruntă băieți adolescenți nemulțumiți și marginalizați„, a motivat Leonora Rustamova, care subliniiază că romanul a fost scris ca metodă de a încuraja elevii să citească mai mult.leonora
Cartea ”Stop! Don’t Read This!” a fost publicată în anul 2009 și inițial autoarea a specificat că atât poveștile, cât și personajele sunt ficțiune. De fapt, personajele aveau corespondent în realitate, printre elevii și colegii femeii. Totul a ieșit la iveală după ce părinții unui copil au citit câteva pasaje din cartea profesoarei pe internet. Inevitabil, s-a iscat un scandal uriaș și proteste din partea părinților, a elevilor, dar și al colegilor de catedră, fapt ce a dus la concedierea profesoarei.

În ciuda criticilor, cartea sa nu a fost retrasă de pe piață și există mărturii ale unor elevi care spun că Leonora Rustamova a fost un profesor bun, care și-a dedicat timpul nu doar pentru a îi învăța, ci și pentru a-i înțelege. Nu s-au confirmat niciodată bănuielile că femeia ar fi avut relații intime cu elevii săi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate