A trait un şoc după ce a cumpărat pâine de la o brutărie. Acesta a găsit în ea un surub ruginit

in Articole

Un bărbat din Arad a avut parte de un şoc după ce a cumpărat pâine de la o brutărie. Acesta a găsit în ea un surub ruginit. Bărbatul a făcut plângere la Protecţia Consumatorului, iar patronul a fost amendat şi riscă să îşi piardă afacerea.

cui_in_painecol_35137400

Convins că a cumpărat pâine proaspătă de la brutărie, bărbatul din Arad a fost şocat când a văzut că în pâinea sa se afla un şurub ruginit. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri, şi cu pâinea în mână a mers direct la Protecţia Consumatorilor.

„Ne-am autosesizat şi, ca urmare, am trimis trei colegi de la antifraudă, serviciul control oficial, unitatea este încadrată la risc mediu, ceea ce ne conferă dreptul de a o controla obligatoriu de trei ori pe an. Am mai avut probleme cu această unitate, într-adevăr, i-am dat termen, au fost probleme minore, s-au remediat. La ora actuală, problemele au devenit acute şi, ca atare, a fost amendat şi pentru 14 zile i-am interzis activitatea. Iar în aceste 14 zile, dacă problemele nu se vor remedia, vom da ordonanţă de închidere”, a anunţat Viorel Agud, directorul DSVSA, potrivit aradon.ro.

Patronul nu îşi explică cum a putut ajunge şurubul în pâine

„Nu ştiu, de la ceva utilaj. Eu zic altceva, eu am îndoieli, findcă, dacă ar fi trecut prin maşina de feliat, ar fi bărbierit-o”, a spus patronul.

Cu toate acestea, cei de la DSVSA au decis să suspende activitatea brutăriei pentru o perioadă de 14 zile. Dacă problemele nu se vor remedia, patronul brutăriei riscă să îşi piardă afacerea.

Citeste mai mult pe www.romaniatv.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.