14462962_10154071356637266_1472903231829620991_n

A vrut sa se dea „cocos” pe strada, dar nu si-a ales bine adversarul. Te cheama Floyd Mayweather sau Wladimir Klitschko?

in Video de

A vrut sa se dea „cocos” pe strada, dar nu si-a ales bine adversarul.

Te cheama Floyd Mayweather sau Wladimir Klitschko? Daca da, atunci ti-ai putea permite sa reactionezi agresiv, desi nu stii niciodata cu cine te pui si nici daca adversarul este inarmat sau nu. Daca nu, nu face prostia sa-ti dai tricoul jos pe strada si sa sari la bataie!

Un englez nu a urmat sfatul din urma si a provocat un scandal pe strada, alegandu-se cu un KO dur.

Acesta a vrut sa il „puna la respect” pe un barbat ceva mai greu decat el, fara sa stie insa ca cel din urma este si luptator de MMA.

Luptatorul l-a avertizat pe atacator ca ar fi mai bine sa stea in banca lui, insa acesta nu a ascultat.Sursa: debarbati.ro

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.