2lion_32111400_11740600

A vrut să se sinucidă şi s-a aruncat în cuşca leilor. Ce a urmat e de necrezut

in Video de

Pentru a încerca să-l scape pe nesăbuitul sinucigaş, îngrijitorii au împuşcat doi lei care îl sfârtecau pentru că nu există un trachilizant cu acţiune aşa de rapidă, a mai arătat Montalva. La început leii s-au jucat cu vizitatorul inedit, iar apoi au încept să-l muşte.

3lion_49080700_81789600

Martorii au spus că bărbatul a făcut şi declaraţii religioase cât timp se afla în cuşca fiarelor, iar autorităţile au găsit în hainele sale un bilet în care îşi anunţa intenţia de a-şi pune capăt zilelor întrucât credea că se apropie sfârşitul lumii.

În mod surprinzător, bărbatul a supravieţuit încercării de a se sinucide, deşi este în stare gravă, potrivit realitatea.net.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.