prostituata

Academie legală de prostituție înființată de un gigolo

in Evenimente/Extern/Stiri online de

O școală privată din Valencia, Spania, a lansat cel mai controversat program de studiu din lume: cursul de prostituție profesională. În ciuda criticilor, autoritățile au stabilit că școala nu promovează prostituția și nu încalcă legea.

O săptămână de curs intens teoretic și practic, la doar 100 de euro, este oferta unei școli private din Spania care pretinde să formeze profesioniști în cea mai veche meserie a lumii. După o scurtă teorie, care include Kama Sutra, secrete intime, dar și comerciale, profesorul trece la practică unde se experimentează poziții și jucării de tot felul menite să pună un pic de piper în viața cursanților, viitori profesioniști ai străzii.curs prostitutie

Ideea unui astfel de curs aparține lui Brandon Morales, un tânăr cu sânge latin care susține că este gigolo de la vârsta de 17 ani și a trecut prin experiențe nefaste de-a lungul timpului din lipsa de indicații și experiență.brandon

Morales a ales Spania, după ce nomenclatorul de meserii de aici a inclus și profesia de ”prostituată” și astfel, orice practicant al meseriei poate plăti taxe și impozite la stat, intrând astfel în legalitate. Mai mult decât atât, tânărul și-a dorit să revoluționeze domeniul și să sprijine atât femeile cât și bărbații care au ales liber să practice cea mai veche meserie din lume.

În anul 2012, academia de prostituție a primit sute de reclamații din partea cetățenilor, ceea ce a atras o investigație a autorităților. Inițial, cursurile au fost suspendate, dar ulterior s-a permis școlii să își continuie activitatea stabilindu-se că nu se încalcă legea, iar în cadrul orelor de curs nu se promovează prostituția.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web