Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Această teorie a reîncarnării ridică multe semne de întrebare. Acesta să fie secretul vieții după moarte?

in Curiozitati

De îndată ce omul a devenit capabil să conștientizeze și să încerce să înțeleagă lucrurile și fenomenele din jur, a devenit preocupat și de propria sa persoană, dar la un alt nivel decât supraviețuirea. A început să se întrebe care este rostul lui în această lume și ce se întâmplă după ce mori.

În baza dogmelor religioase, oamenii au dezvoltat diverse teorii și credințe despre rai, iad și reîncarnare, ca modalitate de perpetuare a existtenței sufletului după moarte. Viral Nova a descoperit pe o rețea de socializare un comentariu în care este prezentată o teorie mai puțin cunoscută, dar care ridică o mulțime de semne de întrebare:

„Ce-ar fi dacă luminița de la capătul tunelului este de fapt lumina dintr-o cameră de spital, unde ne naștem, iar singurul motiv pentru care plângem este pentru că în acel moment îți amintești tot trecutul tău? De fapt plângi pentru că ai murit și ai pierdut totul, iar pe măsură ce crești, uiți trecutul vieții anterioare și te concentrezi pe cea pe care o ai acum. Totuși, părți din memoria ta mai păstrează amintiri care cauzează deja vu. Gândește-te la asta o clipă…” Sursa: Click.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate