topples trafic rusia

Aceste domnișoare derulează cea mai nouă campanie împotriva accidentelor. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Cea mai nouă campanie împotriva accidentelor rutiere are ca protagoniste două superbe femei, care au atras atenția șoferilor de pe marginea șoselei cu pancarte ce indică limita de viteză și mai ales prin vestimentația sumară.

Fetele s-au prezentat la ”muncă” topless și preț de câteva ore au transmis sutelor de șoferi, care au avut drum pe șoseaua principală din Severny, Rusia, să reducă viteza.topples femei campanie viteza

Printre claxoane, fluierături și cu un scop bine definit, fetele în cauză și-au îndeplinit obiectivul dacă ținem cont de faptul că mai toți șoferii au încetinit pentru a le admira. Potrivit statisticilor, Rusia este țara unde anual mor 30.000 de oameni, victime ale accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web