Afaceri de succes ale cetatenilor ROMI ROMANI in FRANTA. 4.000 de euro pe zi din furturi de turiștii care vizitau turnul Eiffel sau Palatul Versailles

in Evenimente

Un grup de cetățeni romi români au derulat o “afacere” de succes în Franța până de curând. Aceștia câștigau și 4.000 de euro pe zi din furturi de turiștii care vizitau turnul Eiffel sau Palatul Versailles, scrie Le figaro.

Potrivit anchetatorilor, romii erau împărțiți în echipe de câte 3 sau 4 persoane, care se pierdeau în mulțime. Îmbrăcati sport, cu rucsac și sapca, aceștia plăteau bilet la atracțiile turistice și intrau în locurile cele mai împânzite de turiști, mai ales asiatici.

61357158

Hoții deturnau atenția victimei, timp în care unul dintre ei îi deschidea rucsacul sau îi verifica buzunarele. Un altul lua prada și dispărea rapid cu ea.

Pentru deturnarea atenției, se faceau selfie-uri, se bloca pasajul de acces în Turnul Eiffel sau se cereau diverse informații.

Câștigând chiar și 4.000 de euro zilnic, cetățenii români trăiau în lux. Stateau la hotel, iar până la destinație se deplasau numai cu taxiul. În 2014 aceștia au avut la hotel o notă de 100.000 de euro.

Mare parte din câștiguri mergeau însa in România, unde se faceau investiții imobiliare.

Polițiști francezi și români anchetează cazul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*