Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Afla de unde poti descărca cărți în limba română.

in Limba romana

Puțini dintre noi ies din casă cu o carte în geantă, deși le place să citească. Tot mai mulți dintre noi aleg să citească de pe tabletă, pentru că e mai comod și poți păstra câteva sute de cărți odată. Dar de unde să le descarci, dacă nu vrei să le cumperi?

Metropotam.ro le vine în ajutor cititorilor înrăiți cu câteva site-uri de unde pot descărca gratuit și legal cele mai bune cărți scrise din domenii diferite:

Open Culture – Cei de la openculture.com au tot timpul astfel de articole în care ți se oferă gratuit fie cărți, fie filme bune, fie audiobook-uri. Așadar, fii cu ochii pe ei pentru că nu ai ce pierde.

Bestseller.md –  Deși e o librărie care vinde cărți, are o secțiune pentru cărți online gratis. Pot fi găsite peste 800 de e-book-uri în formatele Mobi (Kindle) și ePub atât în română, cât și în engleză, rusă, franceză, italiană, germană sau spaniolă.

Questia – Site-ul îți oferă posibilitatea să descarci atât cărți clasice, cât și ediții rare pe care nu le mai găsești nicăieri. Cu o colecție impresionantă de peste 5000 de cărți, chiar ai de unde alege.

The Literature Network –  Dacă îți plac poemele și poveștile scurte, pe site-ul online-literature.com vei găsi cam tot ce ți-ai dori. Try it!

Project Gutenberg – Site-ul este destul de faimos printre cititorii înrăiți de cărți și are peste 27.000 de cărți pentru tine de descărcat.

Page by Page Books – Vei găsi cam tot ce-ți trece prin cap pe site-ul pagebypagebooks.com, chiar și discursuri ținute de președinți celebri.

Classic Book Library – Vei găsi cărți istorice, Sci-fi, romane de dragoste și nu numai.

Read Print – Mottoul site-ului spune așa: Where books and people met și se laudă cu o colecție impresionantă de cărți gratuite pentru tine.

Planet e-book – Vei găsi cărți clasice și nu numai, toate fiind gratuite și legale. Merită vizitată această librărie online.

Bibliomania – Vei găsi atât cărți clasice cât și cărți pentru studiu. Se laudă cu o biblioteca ce conține peste 2000 de texte clasice.

Online Library of Literature – Vei găsi cărți clasice scrise de autori cunoscuți precum surorile Bronte și Mark Twain.

Book Boon – Nu ai nevoie de cont la ei pentru că e super simplu să descarci cărțile de aici. Cauți cartea dorită și o dai jos în doar 10 secunde. Aici vei găsi cărți ce te vor ajuta în carieră.

Feed Books – Nu au foarte multe cărți pentru că pe majoritatea cer și bani, însă au și o secțiune de unde poți da jos gratuit. Unele cărți sunt chiar bune. Merită o vizită virtuală.

Alte site-uri de unde poți descărca cărți gratuit:

  • Full Books
  • Bored – ebooks
  • The Complete Works of William Shakespeare
  • Many Books
  • Online Free Ebooks
  • The Internet Book Database of Fiction
  • Foxglove
  • SF & Fantasy Books Online

Anterior v-am prezentat un material cu 20 de resurse unde se pot găsi cărți în format electronic și care se pot descărca legal și gratis. Și în urma multor comentarii și cerințe am făcut o cercetare să identificăm resursele unde se pot găsi cărți în română și vi le prezentăm.

Descărca cărți în limba română.

#1. Cărți bune gratis – este o platformă care lucrează cu mai multe librării online, care oferă cărți gratis cu coduri promoționale, printre ultimele puteți găsi cartea lui Jules Verne – Ocolul pământului în 80 zile.

#2. CărțiAZ.ro – colecția de cărți electronice în limba româna este prezentată în principal în format PDF și include dicționare, ghiduri, cursuri de limbi străine și un index al autorilor pentru a-i ajuta pe vizitatori să găsească rapid lucrările căutate.

#3. Bestseller.md –  Deși e o librărie care vinde cărți, are o secțiune pentru cărți online gratis. Pot fi găsite peste 800 de ebook-uri în formatele Mobi (Kindle) și ePub atât în română, cât și în engleză, rusă, franceză, italiană, germană sau spaniolă.

#4. Editura.Liternet.ro – O editură care oferă mai multe cărți online și de asemenea au mai multe restricții ce ține de repartizarea materialelor de pe pagină.

#5. Archieve.org – sunt 1792 cărți în limba română.

#6. Biblior.net – O colecție modestă de materiale în limba română dar care vă poate fi de folos.

#7. Cărți.DigitalArena.ro – O sursă generoasă de cărţi disponibile gratuit,‭ ‬incluzând aici şi materiale educative ori documente ciudate.

#8. Învăț.ro – o colecție de mai multe cărți, dar pentru a le accesa este necesar să vă înregistrați.

#9. Cărți.itarea.org – colecţia de cărţi acoperă o varietate largă de subiecte, de la cărţi programare şi materiale educative ori documente ciudate.

#10. Clublectura.ro – găsiți o gamă foarte largă de cărți, dar până a le descărca trebuie să parcurgeți mai mulți pași.

#11. Biblioteca online Polirom – Biblioteca Polirom are mai multe cărți disponibile însă există un set de reguli care trebuie să le respecți. Ai voie să folosești cărțile doar în scop personal și nu ai voie să le multiplici, reproduci sau să le folosești în scopuri comerciale.

#12. Cărțiaudio.eu – un site unde puteți asculta sau descărca cărți audio.

#13. Elefant.ro – pe elefant de asemenea găsiți cărți audio gratis fiind la promoție, merită să verificați titlurile.

#14. Lectură-audio – un site cu mai multe cărți audio pe care le puteți descărca și audia.

#15. Scribd.com – probabil cea mai mare colecție de cărți în română online pe care o puteți găsi. Puteți citi direct de pe site sau descărca în calculator.

sursa: diez.md

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Limba romana

Scrisul de mana

Au existat cândva tocul, stiloul, pixul, creionul. Și foile dictando sau de
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate