Ai geamuri fumurii pe masina? S-a schimbat legea…

in Articole

În acest moment legea prevede că doar la geamurile din spate pot fi lipite folii întunecate. Mai nou s-au schimbat și regulile privind geamurile din față.

“Legislația este în curs de schimbare pentru a fi armonizată cu cea aplicabilă în Uniunea Europeană. Astfel încât și transparența pentru parbriz va fi coborâtă la 70 la sută”, spune Cristian Bucur, RAR, citat de stirileprotv.ro.

Potrivit Registrului Auto Român, geamurile mașinii vin încă din fabrică, inclusiv geamurile din față, cu o opacitate de aproape 20 la sută și trebuie acordată o atenție sporită opacității foliei, pentru a nu depăși limita de 30%.

Cei care nu respectă legea, care au folie prea întunecată sau nu este omologată RAR riscă amenzi de până la 2.000 de lei și ridicarea talonului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*