lamaie

Ai probleme cu nisipul și pietrele la rinichi? Leacul care te scapa de bisturiu

in Sanatate de

Dacă aveți probleme cu nisipul și pietrele la rinichi, aici găsiti răspunsul. Calculii renali, așa se numesc pietrele la rinichi, pot fi tratați și prin metode neinvazive, care nu agresează organismul și aduc ușurare suferinzilor.

lamaie

Din cauza apei pe care o bem se depune nisip și pietre la rinichi. Pentru a le elimina, va propunem să urmați următoarea rețetă:

-3 lămâi din care stoarceți sucul
– 300 g miere naturală de albine
-1 litru apa minerală

Intr-un recipient se pune mierea, adăugați sucul de lămâie , apoi apa minerală. Agitați și lăsați la macerat peste noapte.
Beți acest suc dimineața pe stomacul gol, cu 10 minute înainte de masă.
Tratamentul nu se ține mai mult de 3 zile.

Acest tratament cu zeamă de lămâie și miere va ajută să vă dezinfectați rinichii și să-i curățați de nisip sau pietre. In cazul bărbaților, eliminarea pietrelor este mult mai dureroasă decât la femei. Vă mai recomandăm unele ceaiuri naturiste pentru eliminarea acestora prin urină, scrie m.bewoman.ro.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Sanatate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web