Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Alegeri finalizate cu aproape 500 de sesizări de fraudă electorală. O femeie a votat de nouă ori. Șerban Huidu amendat pentru o postare pe Facebook

in Evenimente/Stiri online

Alegerile electorale de anul acesta au adus pe lângă noi politicieni cu noi proiecte pentru dezvoltare, și dosare penale pentru fraudă electorală. Au fost înregistrate 494 de plângeri și s-au aplicat amenzi în valoare de 42.000 de lei.
În județul Dolj, polițiștii au întocmit dosar penal după ce au fost sesizați cu privire la un alegător care ar fi luat mită de la un consilier local și candidat la primărie. Inițial alegătorul ar fi primit o bicicletă în schimbul unui vot, dar la arestarea acestuia polițiștii au găsit asupra bărbatului 2.170 de lei, 30 de euro și o agendă cu numele a 101 persoane.

Dacă la Calafat au fost câțiva alegători au fost prinși cu două buletine de vot mai mult, în Maramureș o femeie a luat de pe masă nouă buletine de vot. „În judeţul Maramureş, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la fraudă la vot, după ce o femeie a luat de pe masă nouă buletine de vot, dintre care şapte pentru primar şi a intrat cu ele în cabina de vot, ştampilându-le pe toate. La ieşirea din cabină a fost observată de unul dintre membrii biroului electoral al secţiei de votare, care a întocmit proces-verbal de constatare şi a anulat şase dintre cele şapte buletine de vot„, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI.

Nici Bucureștiul nu a fost lipsit de incidente. A fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de instigare la fraudă la vot pe numele unei persoane care este membru al unei secții de votare. „Aceasta a înmânat unui alegător două buletine de vot în plus faţă de cele prevăzute de lege. Alegătorul este cercetat pentru infracţiunea de fraudă la vot„, a explicat purtătorul de cuvânt al MAI.
Cei mai moderni votanți și-au fotografiat buletinele de vot și și-au dat un check-in pe Facebook. Printre ei se numără și omul de televiziune Șerban Huidu, care a intrat în vizorul polițiștilor după ce acesta a arătat și internauților buletinul său de vot însoțit de un mesaj ce lasă loc de interpretări.huidu

sursă foo:Facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate