genisti

Alertă cu bombă în București

in Evenimente/Stiri online de

Polițiștii din București au fost avertizați printr-un apel telefonic anonim cu privire la o posibilă bombă amplasată în interiorul secției 8 din Capitală. Imediat au fost demarate procedurile pentru astfel de cazuri de urgență, o echipă de geniștii fiind trimisă la fața locului.

După câteva ore de căutări fără rezultate, polițiștii și-au dat seama că este vorba de o alarmă falsă și au început cercetările pentru a identifica persoana care a făcut apelul anonim la 112. Din declarațiile autorităților, este vorba de un bărbat de 46 de ani, din București, care deja a fost arestat și va fi preluat de DIICOT.

Conform statisticilor, în România, zilnic sunt efectuate peste 30.000 de apeluri false la 112. Pentru un astfel de gest, persoana în cauză poate primi o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web