ALERTA DE ULTIMA ORA! BOMBĂ de 250 de kilograme a fost DESCOPERITĂ în Portul Giurgiu

in Evenimente

Un proiectil neexplodat din cel de- al Doilea Război Mondial în greutate de aproximativ 250 de kilograme a fost descoperit, luni dimineaţa, în apropiere de Portul Giurgiu în timpul unor lucrări de şantier.

‘Prin 112 am fost anunţaţi că în zona AFDJ (Administraţia Fluvială a Dunării) Giurgiu, în timp ce o echipă de muncitori efectua lucrări de şantier, respectiv săpau nişte şanţuri, a fost descoperit un proiectil de dimensiuni mari. Ajunsă la faţa locului, echipa de pirotehnişti a ISU Giurgiu a evacuat zona, respectiv muncitorii de pe şantier şi a constatat că este vorba de un proiectil de aviaţie de aproximativ 250 de kilograme din cel de-al Doilea Război Mondial”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El spune că până acum pirotehniştii giurgiuveni nu au mai găsit un proiectil atât de mare şi în prezent se caută „un utilaj pentru ridicarea acestuia în vederea transportării la un poligon de asanare” scrie stiripesurse.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.