Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ALERTA MONDIALA! VIRUS LETAL a fost creat intr-un laborator american

in Evenimente

În Wisconsin un om de stiinta american a obținut o tulpina de gripa mortala, virus care ocoleste complet sistemul imunitar uman. Numele cercetătorului este Yoshihiro Kawaoka.

01_NW06VIR_1079718k

Universitatea din Wisconsin-Madison il plateste pentru a dezmembra virusi și de a-i reansambla in tulpini letale, care pot omorâ numeroși oameni.

Publicația “The Independent” arata cum Dr. Kawaoka a manipulat cu succes tulpina de gripa H1N1 2009, pentru a se sustrage sistemului imunitar uman, indivizii fiind astfel vulnerabili la boli mortale.
Kawaoka a manipulat genetic tulpina gripei pandemice 2009 pentru ca aceasta sa “scape” de controlul anticorpilor sistemului imunitar, ceea ce face populatia umana fara aparare in cazul reaparitiei ei”, nota Steve Connor pentru aceeași publicație.

Acest cercetător a incercat să recreeze gripa spaniola mortala din 1918, care a ucis milioane de oameni.
Laboratorul Dr. Kawaoka a fost construit cu banii contribuabililor americani, avand o valoare de 12,5 milioane de dolari și se numește Institutul de Cercetare a Virusului Gripal.

Are protectie de biosecuritate de nivel 3, fiind cu o gradatie mai joasa decat cel mai inalt nivel de protectie a agentilor patogeni cunoscuti ca periculosi, cum ar fi virusul Ebola.
Câteva dintre experimentele dr. Kawaoka au avut loc in partea de biosecuritate de nivel 2 a laboratorului. Desi scopul declarat pentru o astfel de cercetare scandaloasa este acela de a descoperi modul in care virusurile evolueaza in scopul de a dezvolta vaccinuri mai eficiente, posibilitatea ca virusurile mortale sa scape din laborator si sa se raspandeasca in aer reprezinta un risc de loc de neglijat.
“El a luat virusul gripei pandemice 2009 si a selectat tulpinile care nu au fost neutralizate de anticorpii umani”, a declarat un om de stiinta anonim care a fost prezent la un discurs recent al Dr. Kawaoka.

 “ A repetat acest lucru de mai multe ori, pana cand a obtinut un virus ingrozitor. El, practic, are o tulpina pandemica cunoscuta, care este acum rezistenta la vaccinare.Tot ce-a facut inainte a fost periculos, dar lucrul acesta este chiar mai nebunesc.

Dr. Kawaoka sustine ca cercetarea sa nu reprezintă o amenintare. Cine poate garanta ca virusul mortal nu va ajunge in aer si astfel va infecta o multime de oameni!?

Sursa: almeea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate