popcorn

Aliment periculos! Floricelele la microunde provoaca cancer sau infertitlitate

in Secretele bucatariei de

Alimentația sănătoasă a devenit o adevărată provocare pentru mulți dintre noi. Specialiștii atrag atenția în privința celor mai periculoase alimente.

În topul produselor nesănătoase sunt floricelele la microunde. Acestea conțin o substanță nocivă pentru sănătate, cunoscută sub denumirea de acid perfluorooctanic. Medicii o asociază cu diferite forme de cancer și cu infertilitatea.

popcorn

Băuturile carbogazoase sunt un alt pericol ce trebuie evitat. Acestea pot produce boli de natură cardiovasculară, obezitate, depresie și chiar cancer. Lista alimentelor ce trebuie neapărat evitate continuă cu chips-uri, margarină și roșii la conservă.

Acestea din urmă sunt des folosite în bucătărie, deși sunt supuse riscului unei contaminări cu bisfenol, o substanță foarte nocivă organismului.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Secretele bucatariei

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web