Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Am trait sa o vedem si pe asta! Hoarde de invadatori, dovedind o bună pregătire militară, forţează frontiera unui stat UE

in Extern

Hoarde de invadatori, dovedind o bună pregătire militară, forţează frontiera unui stat UE in­de­pendent, atacând poliţia de frontieră şi armata!

Sub presiunea invadatorilor din Orientul Apropiat, Ungaria a fost obligată să declare starea de necesitate şi să îşi mobilizeze trupe la graniţa cu Serbia. Ins­tan­taneu, barbarii au trecut la re­presalii şi au deschis un front de luptă împotriva grănicerilor un­guri. Cu pietre şi sticle, cu tot ce au putut apuca, au atacat mi­litarii, dându-şi de fapt arama pe faţă – vedem acum cine sunt cu adevărat aceşti aşa-zişi refugiaţi, gata să se mânjească de sânge şi să calce în picioare pe oricine nu li se supune! Acţiu­ni­le lor sunt acte de sălbăticie, ei nu sunt refugiaţi de război, ci o ar­mată parşivă care caută să pe­netreze cu orice mijloace un te­ri­toriu pe care îl consideră ina­mic.

Am văzut că nişte bocitoare politice de la noi şi din alte state le plâng de milă islamiştilor ră­niţi la graniţa maghiaro-sârbă. Un cor de plângăcioşi a apărut pe la televiziuni, reclamând prin­tre sughiţuri riposta violentă a militarilor maghiari. Dar la ce se aşteptau? Să se arunce în ge­nunchi în faţa invadatorilor, să le ceară iertare şi, eventual, să le dea şi banii din buzunar?! Un­gu­rii au acţionat corect şi încă prea blând în raport cu ameninţarea iminentă. Bezmeticii trebuie opriţi înainte să se strecoare în inima Europei şi să o lo­veas­că dinăuntru. E bine că se gă­seşte cineva să acţioneze ferm, lăsând la o parte fariseismul şi abordările lacrimogene.

edi 1

Ungaria a fost prima care a realizat pericolul islamic şi este, totodată, singurul stat care a do­vedit că are coloană vertebrală în faţa puhoiului agresiv. Într-o Europă debusolată, în care politicieni incapabili îşi demonstrea­ză zilnic incoerenţa şi slăbiciunea, Viktor Orban s-a detaşat din meleul de mediocri şi le-a arătat şefilor de stat şi de gu­verne ce înseamnă un lider autentic, un om care ştie ce vrea şi nu ezită să acţioneze pentru prevenirea pericolelor iminente care ameninţă Bătrânul Continent. Atitudinea lui deranjează pentru că îi face de râs pe conducătorii gomoşi ai marilor cancelarii europene, cu pieptul ca un dos de lingură şi care nu păşesc, ci levitează cu două palme dea­su­pra pământului, de cât se simt de importanţi! Orban le-a dat o lecţie deschisă de cum se conduce un stat, fără compromisuri, cu mână forte, prin măsuri adecvate profilului agresiv al invadatorilor.

Acţiunile de la graniţa Un­ga­­riei cu Serbia sunt cel mai se­ri­os avertisment pentru cei care tind să privească superficial ame­ninţarea. Hoarde de invadatori, dovedind o bună pregătire militară, forţează frontiera unui stat UE independent, atacând poliţia de frontieră şi armata! Ele do­vedesc că am avut dreptate atunci când atrăgeam atenţia că nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi de imaginile copiilor şi bătrânilor împinşi în faţa hoardei de sălbatici, şi că sub masca refugiaţilor se află, de fapt, o armată de ocupaţie. Scutul uman înduioşător a fost folosit pentru emo­ţionarea occidentalilor naivi şi persuadarea presei siropoase, manipulabile, cu câteva imagini prefabricate de propagandiştii islamici, care vând bine ziarele şi creează audienţă la tv. Cât pri­veşte „refugiaţii”, e tot mai evident pentru toată lumea că anima­le sângeroase au confiscat, în realitate, criza umanitară, şi în­cearcă să dea lovitura în Occi­dent sub pretextul că ar căuta re­fugiu. Evenimentele de pe fâ­şia dintre Serbia şi Ungaria trebuie să îi deştepte pe visători şi să îi aducă în fire. Nu e loc de dulcegării, de zăpăceli, în raport cu o oaste ostilă civilizaţiei eu­ro­pene, indiferent cum ar fi ea de­ghizată!

edi 2

Locul musulmanilor războinici este la ei acasă. Scandalurile ultimelor zile vor lămuri opinia publică europeană asupra scopu­rilor adevărate ale exodului lor şi asupra mijloacelor deloc onorabile cu care caută să se in­flitreze şi să atenteze la viaţa Bă­trânului Continent.

P.S.: Se discută în aceste zi­le, cu o severă inflamare, despre rea­lizarea unui gard de protecţie între Ungaria şi România, la iniţiativa guvernului de la Bu­da­pesta. Ne surprinde poziţia belicoasă a Executivului român le­gat de atitudinea părţii ma­ghia­re, în condiţiile în care în toa­tă Europa doar ungurii au făcut până acum ceea ce trebuia. Gar­dul acela nu lezează cetăţenii români oneşti, care oricum treceau şi până acum graniţa doar pe la punctele desemnate pentru trecerea frontierei, şi aşa ur­mează să procedeze şi pe viitor. Gardul e împotriva năvălitorilor şi a derbedeilor care îi ajută să penetreze sistemele de siguranţă. Ungaria a procedat corect şi putem să luăm lecţii, în această privinţă, de la Viktor Orban: un stat nu trebuie să permită nimănui să în calce în picioare integri­tatea!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate