Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Amendamentul prin care se graţiază în întregime pedepsele până la 3 ani şi altul prin care se graţiază cu 3 ani condamnările de până la 10 ani au fost adoptate astazi de comisia juridica din Senat

in Articole/Politic/Stiri online

Astăzi, s-au reluat dezbaterile cu privire la legea graţierii și comisia juridică din Senat a adoptat amendamentul prin care se graţiază în întregime pedepsele cu închisoarea până la 3 ani inclusiv, aplicate de instanţa de judecată, cu toate că Guvernul propusese graţierea pedepselor cu închisoare de până la 5 ani inclusiv, aplicate de instanţa de judecată.
Amendamentul a fost adoptat cu şapte voturi pentru si două abţineri.

Tot astăzi, comisia juridică din Senat a adoptat si un amendament prin care se graţiază în parte, cu trei ani, pedepsele cu închisoarea aplicate de instanţele de judecată, mai mari de trei ani dar care să nu depăşeasca zece ani. Acest amendament a fost adoptat cu şapte voturi pentru si trei voturi împotrivă.

Astăzi a mai fost adoptat de comisia juridica din Senat un amendament care prevede că nu vor fi graţiate pedepsele cu închisoarea a căror executare a fost suspendată condiţionat sau sub supraveghere, potrivit legii.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web