1283164413TsarBomb

Amenintare nucleara la adresa Romaniei

in Extern de

Ambasadorul Rusiei în Danemarca a declarat că ţările care fac parte din scutul american anti-rachetă vor fi ţinte ale rachetelor nucleare ruse. Declaraţia diplomatului Moscovei a scandalizat occidentul

Ministrul român al Afacerilor Externe a declarat că ameninţările sunt fără obiect, pentru că sistemul este defensiv şi nu are nimic de-a face cu Rusia.

Ambasadorul rus la Copenhaga, Mihail Vanin, a avertizat atât Danemarca, cât şi celelalte ţări care vor găzdui instalaţii antibalistice ale Alianţei Nord-Atlantice, că riscă să fie vizate de un atac nuclear rusesc, potrivit Antena3.

Declaraţia ambasadorului rus fost condamnată şi de oficialii americani. Ministrul român de Externe a reacţionat prompt şi şi-a exprimat solidaritatea cu Danemarca.

În vara anului trecut, Danemarca a acceptat să participe cu cel puţin o fregată la sistemul antirachetă NATO, ce are componente terestre în România şi Polonia.

sursa: observator.tv

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Extern

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web