Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Anchetă la Spitalul Floreasca: cine e femeia care s-a pozat cu Cotabiţă!

in Evenimente

În urma imaginii scandaloase care a apărut în întreaga presă cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, au apărut şi primele reacţii de la Spital. Astfel, conducerea Spitalului Floreasca din Capitală s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii disciplinare în acest caz.

„În urma informaţiilor apărute în presă, referitor la pacientul Gabriel Cotabiţă, conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului Muncii”, arată unitatea sanitară, într-un comunicat de presă.

CITEŞTE ARTICOLUL: Revoltător: şi-a făcut selfie cu Cotabiţă pe patul de spital

Angajata spitalului a fost imediat identificată, ea nu face parte din personalul medico-sanitar, ci de îngrijire. De asemenea, conform Mediafax, femeia lucrează de mult timp în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, acolo unde a fost făcut fotografia. Comunicatul spitalului mai precizează că infirmierei i-a fost suspendat contractul de muncă până la finalizarea anchetei.

Citeste si: Anunţ şocant: vine era glaciară!

După ce vor fi încheiate investigaţiile şi se va discuta cu toţi cei care ar putea avea cunoştinţă despre acest caz, toate concluziile comisiilor vor fi făcute publice, au mai arătat sursele citate.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din 8 mai până în 16 iunie, perioadă în care a fost făcută fotografia.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate