Angajata unei televiziuni din România și-a anunțat telespectatorii, în direct, că a fost concediată

in Evenimente/Stiri online

Realizatoarea TVR Cluj Irina Gaşpar și prezentatoarea emisiunii Regional Cafe, și-a început emisiunea în direct cu un anunț inedit.

TVR
”Aseară, Clujul vuia de faptul că toţi colaboratorii de la TVR Cluj sunt daţi afară. Ăsta e într-adevăr adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoşi. (…) Întrebarea fantastică era, domne, mai facem astăzi emisiune sau nu mai facem?”

Pe fondul unei crize financiare, inițial TVR a luat decizia ca 15 angajați să fie concediați, însă aceștia spun că au aflat de „lovitură” din presă. Oficial TVR susține că nu se dorește concedierea angajaților, doar că momentan nu se pot onora plățile salariilor.

În semn de protest angajații TVR Cluj, nu au mai venit la muncă și se așteaptă ca autoritățile să ofere o soluție eficientă care să nu afecteze locurile de muncă din televiziune. Parlamentul a respins validarea lui George Orbean, propunerea Consiliului de Administraţie (CA) al TVR pentru funcția de președinte-director general al postului public, iar săptămâna viitoare se va analiza o nouă nominalizare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.