buzau Angus

Angus, cainele din Canada care depisteaza bacteriile mai repede decat orice analiza

in Articole de

Un spital din Vancouver are un caine care a fost dresat sa depisteze chiar si cele mai mici urme dintr-o anumita bacterie periculoasa. Angus este un springer spaniel englez, plin de energie, dar foarte ascultator si care are un contract permanent de munca la spital, fiind primul patruped din Canada care se poate lauda cu acest lucru.

Patrupedul a fost dresat de stapana lui sa depisteze bacteria Clostridium Difficile, vinovata pentru numeroase infectii intraspitalicesti. Paleta de mirosuri pentru caini este asemanatoare cu paleta de culori pentru oameni si acestia pot sa aleaga foarte usor o anumita nuanta. Angus si-a demonstrat aptitudinile si conducerii spitalului din Vancouver. El a fost imediat recrutat deoarece are o acuratete extraordinara si este mai rapid decat aparatele cu lumina ultra-violeta folosite de unitatile sanitare.

Cainele are si o porecla: „super mirositorul ” deoarece el detecteaza chiar si cele mai mici urme de bacterie, ceea ce un aparat nu face, dupa cum declara Teresa Zuberg, stapana lui Angus.

buzau Angus

loading...

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web