BUZAU PLAJA

A fost desemnata cea mai frumoasa plaja din lume. Destinatia perfecta de vacanta

in Articole/Turism de
Organizaţia de turism European Best Destinations a facut clasamentul celor mai frumoase plaje de anul acesta. Pe locul intai se afla plaja din Golful Stiniva, de pe insula Vis, Croatia. Este un loc destul de izolat si salbatic unde apa este limpede, cristalina si nisipul este fin. Peisajul iti taie respiratia si te face sa vezi de ce aceasta plaja a fost declarata anul acesta cea mai frumoasa plaja din lume.
Pe o insula numita Vis, puteti sa petreceti o vacanta de vis. Turistii pot ajunge pe insula dupa o calatorie de doua ore cu feribotul din portul Split. In partea de sud a insulei, plaja este incadrata de stanci, iar in zona sunt mai multe pesteri care pot fi vizitate. Insula Vis, datorita numeroaselor golfuri care asigura intimitatea, este un refugiu ideal pentru cuplurile care doresc sa aiba o vacanta de neuitat.
Pe cei care vor doar sa se odihneasca, plaja considerata monument al naturii, ii asteapta cu nisipul ei fin. Dar, acei turisti care vor sa faca miscare, pot sa faca excursii cu barca, sa viziteze orasele Vis si Komiza si sa faca excursii pe jos sau cu masina pana la cel mai inalt punct de pe insula. De aici, puteti vedea o privelişte superbă spre oraşul Komiza, aflat la 550 de metri sub acest punct.
Urmatoarele clasate pe lista celor mai frumoase destinatii din lume se afla plaje din Grecia, Portugalia, Italia, Sapania si Albania.
  

 

loading...
Loading...

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web