Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al JANDARMERIEI dupa protestele din Piata Victoriei!

in Evenimente

Protestele din Piaţa Victoriei s-au lăsat cu violenţe în urma cărora peste 100 de ultraşi au fost arestaţi. Jandarmeria anunţă că nu se limitează doar la pedepsirea celor peste 100 care au fost arestaţi aseară ci analizează probele video pentru a-i identifica şi pe ceilalţi manifestanţi violenţi. „Mulțumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, precum şi acelora care au respectat indicațiile forțelor de ordine, sprijinindu-le astfel în acțiunile de asigurare şi restabilire a ordinii şi siguranței publice, la nivelul Capitalei relateaza b1.ro

Am primit numeroase imagini şi înregistrări din partea cetățenilor care au fost prezenți ieri în Piața Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea şi sancționarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare gravă a ordinii publice, precum şi acte de violență.

Dacă dețineți materiale de acest fel, vă rugăm să le puneți la dispoziția Jandarmeriei Române folosind următoarea adresă de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa instituției (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucureşti)”, scrie Jandarmeria, pe pagina oficială de Facebook.

Jandarmeria, anunţ de ultimă oră, după protestele din Piaţa Victoriei

#Mulțumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetățenilor care au prostestat paşnic şi au…

Posted by Jandarmeria Română on 1 Februarie 2017

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.