Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Anunțul făcut de Vladimir Putin: Noi atacuri chimice în Siria

in Extern/Stiri online

La finalul unei întâlniri pe care a avut-o marți la Moscova cu președintele italian Sergio Mattarella, liderul rus Vladimir Putin, întrebat dacă se așteaptă la mai multe atacuri cu rachetă ale SUA în Siria, a declarat:”Avem informații că înscenări de acest tip-nu pot să le numesc altfel-sunt pregătite în diferite zone din Siria, chiar în suburbii din Damasc. Se plănuiește aruncarea substanțelor chimice și învinuirea guvernului sirian”.
Putin a mai spus că a discutat cu președintele italian și despre faptul că: „asta îmi amintește de evenimentele din 2003 când reprezentanții SUA au demonstrat la ONU că au găsit arme chimice în Irak. Au lansat o campanie militară acolo care s-a încheiat cu distrugerea țării, răspândirea terorismului și apariția Statului Islamic pe scena globală”
Vladimir Putin nu a oferit, însă, niciun fel de dovadă care să susțină aceste afirmații. El a mai spus că speră ca adversitățile să se domolească.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate