Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Aplicaţia ”Explore RO” aduce mai aproape România de turiştii străini

in Articole/Centru Media/Evenimente/Extern/Stiri online

   Ministerul Turismului a anunţat că lansează oficial aplicația Explore RO. Aceasta este destinată pentru apromova România ca destinație turistică în lume.

   „Aplicația Explore RO, va fi disponibilă în limba engleză, este destinată turiștilor din întreaga lume, care iubesc să călătorească chiar și virtual. Cu această aplicație utilizatorii pot descoperi România și resursele ei: natură, tradiții, cultură, istorie, educație, arte. ”Explore RO” este un mod unic de a descoperi România!” spune un comunicat al Ministerului Turismului

   Aplicația reprezintă un ghid turistic al României, în variantă electronică, al cărei conținut este semnat de Ministerul Turismului și oferă utilizatorilor săi informații variate despre destinațiile turistice, resursele naturale și antropice, atracțiile și evenimentele din România. Explore RO îi arată oricărui turist unde poate să meargă în România și ce tip de experiențe poate să trăiască în țara noastră.

   Aplicaţia este disponibilă pentru platformele iOS și Android și este furnizată în mod gratuit de către compania sibiană Eventya, cu care a fost încheiat, în luna decembrie 2016, un acord de parteneriat. Ghidul turistic mobil al României a fost construit pe o platformă care rulează pe un sistem cloud, ce permite interconectarea cu alte site-uri web și aplicații turistice, prin utilizarea de APIs specifici, fiind posibilă transmiterea și generarea automată de conținut.

   Aplicația va fi actualizată permanent, în următoarea perioadă fiind dezvoltate variante ale acesteia și în alte limbi de circulație internațională. (foto: C. DUMITRU)

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web