618x347_1414918936934658d0

Aplicație de telefon care a starnit multe controverse: Afla DATA MORȚII cu o precizie INCREDIBILĂ!

in Articole de

Recent, oamenii de pretutindeni au fost șocați să afle că cineva sau ceva le poate prezice data morții cu o precizie amețitoare, ce te face să cazi pe gânduri.

O aplicație pentru iPhone a reușit să stârnească numeroase controverse atunci când a apărut pe piață. Aceasta oferă niște informații incredibile. Deși are drept scop monitorizarea stării de sănătate, una dintre opțiuni oferă utilizatorilor posibilitatea de a afla data morții.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că totul este calculat în funcție de parametrii înregistrați de aplicație (data nașterii, sex, presiunea arterială etc), iar programul îți spune cu o precizie la secundă cât mai ai de trăit.

sursa: a1.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web