masina

Aplicatie pentru aflarea numarului real de kilometri la o masina second hand

in Articole de

Pentru a afla cati km reali are o masina in functie de anul fabricatiei si tara in care a rulat masina, mai multi specialisti in automobile au creat o aplicatie.

masina

Astfel,  o masina adusa din Germania, mai veche de patru ani, cum sunt majoritatea celor de pe site-urile de vanzari auto, nu are cum sa aiba mai putin de 100.000 de kilometri reali, spun specialistii.

Specialistii in automobile mai sustin ca aceste statistici nu sunt litera de lege, insa un alt semnal de alarma porneste si de la verificarea vanzatorului.

Aplicatia se numeste vezicatface si este usor de accesat.

Gasiti aici Aplicatia

Modificarea kilometrajului unei masini ar putea fi pedepsita cu 2 pana la 5 ani de inchisoare. Asta  propun mai multi parlamentari liberali, care au cerut modificarea Codului Penal printr-un proiect de lege depus la Senat, potrivitteinformam.ro.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web