Armata Rusiei poate fi oriunde pe glob in doar 8 ore

in Extern

Rusia se pregăteşte de o mare confruntare militară?

Rusia-se-pregăteşte-de-o-mare-confruntare-militară-800x400

Rusia va avea în viitor o flotă de aeronave cargo de transport supersonic, cu care va putea să deplaseze peste mapamond sute de tancuri şi muniţie.

Astfel, Rusia îşi va permite să intervină militar oriunde în lume, anunţă SputnikNews.

O flotă de 80 de astfel de avioane, numite PAK TA, vor fi contruite de Rusia la orizontul anului 2024. Această flotă va fi capabilă să transporte 400 de tancuri grele sau 900 de vehicule uşoare blondate cu muniţie, spre continentul american sau Australia, în şapte-opt ore.

Cargobotul PAK TA, care va zbura cu până la 2.000 de kilometri pe oră, va avea o autonomie de 7.000 de kilometri şi va putea transporta până la 200 de tone de echipament militar.

Cargoboturile PAK TA vor fi create de Rusia pe mai multe niveluri, vor avea încărcătoare automate de marfă şi vor avea capacitatea de a paraşuta militari său echipament militar pe orice teren.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*