Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Aroganța de la Antena 3 s-a transformat în frică. De ce le-o fi frică, oare?

in ShowBiz

De peste o săptămînă, aroganța de la Antena 3 s-a transformat în frică.

gadea-badea-e1433320904281

 

Da, danagrecii, mirceabadii, mihagîzii, adiurșii, radutudorii și alți ciuvici din platourile felixiene urlă în continuare, atacă, împroașcă cu bale și noroi, dar… dar… dar printre isterii și injectări se mai citește ceva: o teamă intrată adînc în oase care le iese prin toți porii și străpunge ecranul pînă la telespectatori.

De ce le-o fi frică, oare?

Doar Felix a intrat deja la pușcărie, ce poate să fie mai rău decît atît? A, stai, se poate mai rău: Felix mai are un dosar pe rol, cel de șantaj la RCS RDS, care poate duce pînă la sancționarea societății comerciale Antena 3 SA și mai poate duce chiar la condamnarea lui ginerică Sorin Alexandrescu și a unei fiice voiculesciene (Corina sau Camelia, neimportant). Așa că, în disperarea lor, toți cei enumerați mai sus folosesc cazul Rarinca precum o măciucă cu care ei încă mai cred că pot faulta suficient de tare Justiția.

Gîzilor, ciuvicilor, mirceabadilor și restul, adevărul e sec și dureros: metodele voastre neanderthaliene nu mai funcționează. Da, poate o vreme veți mai teroriza niște oameni, dar a cam venit finalul prea lungii voastre cariere de barbari ai spațiului public. A propos, asta se vede și în audiențe: să pierzi 175.000 de telespectatori în ultimele trei luni e semn de metastază. P.S. Știu, după postul ăsta, o să se înmulțească și mai mult comment-urile cu înjurături de mamă, lichide, fluide, morți și organe. E în regulă, am încă suficient loc la gunoi.

sursa: prisacariu.ro –

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate